HDC Kids Orientation Schedule

TIME	LENGTH IN MINS.	PROGRAM ELEMENTS	FACILITATOR	TECH/MEDIA NOTES
8:30	30min	Prep room, manuals, pens, DVD, etc.	Jeff	
9:00	5min	Welcome everyone, open in prayer, and show DVD	Jeff	Making a Difference DVD
9:05	10min	Orientation Process, Purpose, Mission, Values, & Programs	Jeff	
9:15	20min	Go through Policies	Jeff	
9:35	15min	Emergency Procedures & Leadership Commitment	Jeff	
9:50	10min	Go through Leadersship Descriptions & Opportunities	ECE & Elem	
10:00	5min	Q & A with class	Jeff	
10:05	15min	Collect applications, dismiss, and clean room	Jeff	

